Šta su sve djeca tražila Djeda Mrazu

pauzaOmiljeni izmišljeni lik Djeda Mraz posljednjih dana decembra je dobio pregršt pisama od djece iz svih krajeva svijeta, a američki mediji su objavili šta su sve mališani tražili od deke sa bradom. Najčešće su zahtijevali elektronske igrice najnovije generacije, čuvene „lego“ kocke i najpolularniju lutku Barbiku, međutim, bilo je i onih čiji su zahtjevi bili krajnje neobični, pa dokazuju da su najmlađi zaista maštoviti.

Sedmogodišnja djevojčica iz Francuske, zemlje iz koje prema istraživanjima Međunarodne poštanske unije stiže najviše pisama Djeda Mrazu, napisala je: „Željela bih pravu filmsku kameru da sama snimam TV emisije za djecu, jer ove koje sada puštaju ne vrijede ništa“!

Iz Kanade se na adresu Djeda Mraza u finski dio Laponije godišnje pošalje čak 1,35 miliona, a iz SAD oko milion pisama. Mala Kanađanka napisala je: „Voljela bih da dobijem Barbiku i sve što joj je potrebno, automobil, kuću, odjeću, tako sljedeće i one tamo godine uopšte neću morati da ti pišem“.

Najviše malih gurmana je u Americi, jedan dječak je u pismu tražio mašinu koja proizvodi picu, a drugi opremu za pecanje, ali onu koja donosi prženu ribu! Njihova vršnjakinja, očigledno veliki sladokusac, zahtijevala je od Djeda Mraza frižider u kojem uvijek ima sladoleda, a šestogodišnja djevojčica zamolila je da joj pošalje najveću kutiju punu čokolade. Ne bilo kakve, nego one od koje se ne goji, da i mama može da se posluži.

Djeca su se često i požalila dobrodušnom deki- , mala učenica iz Holandije očigledno nije srećna što je krenula u školu, pa traži knjige koje svako dijete može brzo i lako da pročita i razumije.

Izvor: Novosti

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply