Na poklon Jumping Clay set za pravljenje nakita

JumpingclayZa danas smo vam pripremili još jedan poklon, i to od Jumping Clay-a. Oni danas poklanjaju 1 set za pravljenje nakita.

Osoba koja od ovog momenta bude najbrža u slanju prazne poruke sa nazivom Jumping Clay na email adresu [email protected] osvaja ovaj poklon. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Jumping Clay, koja se nedavno pojavila na crnogorskom tržištu. je polimerna glina za igru uz pomoć koje se može razvijati kreativnost i istančan osjećaj za detalje, ali i poboljšavati koncentracija. Netoksična je, a male figure koje se naprave, suše se na vazduhu za 9 sati.

Postoji u 8 osnovnih boja i sve druge boje se dobijaju vrlo jednostavnim miješanjem. Uz pomoć 5 osnovnih oblika svako je u stanju da napravi šta poželi.

Glina se regeneriše vodom u slučaju da se kutija ne zatvori dobro i glina se osuši.

Upotreba ove gline, kako kažu u Jumping Clay-u,  nema granice: možete dekorisati ramove za slike, ogledala, dječije sobe, kutije, čase za olovke, praviti nakit, privjeske, magnete i još puno drugih stvari. Ideje se mogu pronaći na facebook strani Jumpingclay Crna Gora.

Jumping Clay se može kupiti u šoping centru Delta City, na prvom spratu, gdje se organizuju i radionice za djecu i odrasle svakog dana od 10 do 22 sata. Nije neophodno zakazivanje.

 

Comments

Leave a Reply