Za JPU Bambi interaktivne igrake od Porto Montenegra

bambiKompanija Adriatic Marinas donirala je vrtiću javne predškolske ustanove Bambi u Donjoj Lastvi interaktivne igračke – mini kuhinje za igru koje su uvezene iz Slovenije, i lego kockicama i društvenim igrama.

U darivanju je učestvovala i međunarodna škola Knightsbridge koja se nalazi u sklopu naselja Porto Montenegro, koja je djeci poklonila igračke i slikovnice na engleskom jeziku.

Predsjednica Savjeta roditelja ove ustanove Ivana Soldat i Jelena Sindik, jedna od majki koja učestvuje u organizaciji svih aktivnosti za što sadržajniji i kvalitetniji boravak djece u vrtiću, najavile su da će Bambi i Međunarodna škola Knightsbridge uskoro realizovati niz zajedničkih projekata, kreativne radionice i predstave za djecu na engleskom i maternjem jeziku, kako bi podstakli druženje između njihovih polaznika.

Iz kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro kažu da ovom aktivnošću nastavljaju dobru saradnju sa JPU Bambi, i najavljuju da su i naredne godine planirana sredstva kako bi se boravak djeci u ovoj instituciji učinio što ugodnijim i zanimljivijim.

Izvor: CDM

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply