Jumping Clay glina za modeliranje

kambuPortal Roditelji vam predstavlja Jumping Clay glinu koja se od nedavno pojavila na crnogorskom tržištu i uz pomoć koje djeca ali i odrasli mogu da prave različite oblike i igraju se.

Jumping Clay je polimerna glina za igru uz pomoć koje se može razvijati kreativnost i istančan osjećaj za detalje, ali i poboljšavati koncentracija. Netoksična je, a male figure koje se naprave, suše se na vazduhu za 9 sati.

Postoji u 8 osnovnih boja i sve druge boje se dobijaju vrlo jednostavnim miješanjem. Uz pomoć 5 osnovnih oblika svako je u stanju da napravi šta poželi.

Glina se regeneriše vodom u slučaju da se kutija ne zatvori dobro i glina se osuši.

Upotreba ove gline, kako kažu u Jumping Clay-u,  nema granice: možete dekorisati ramove za slike, ogledala, dječije sobe, kutije, čase za olovke, praviti nakit, privjeske, magnete i još puno drugih stvari. Ideje se mogu pronaći na facebook strani Jumpingclay Crna Gora.

Jumping Clay se može kupiti u šoping centru Delta City, na prvom spratu, gdje se organizuju i radionice za djecu i odrasle svakog dana od 10 do 22 sata. Nije neophodno zakazivanje.

vaucerPortal Roditelji i Jumping Clay će narednih dana pokloniti tri seta za modeliranje i isto toliko besplatnih radionica.

Danas će to biti 1 Kambu avion i jedan vaučer za radionicu.

Registrovani korisnik portala koji nam od ovog momenta prvi proslijedi prazan mail sa nazivom Jumping Clay na email adresu [email protected] osvaja ovaj poklon

Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply