U četvrtak novo druženje u Kutku za dojenje

kutakNovo druženje u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru trudnica i porodilja biće organizovano u četvrtak, 5. decembra od 19 sati na temu Prvi dani u dojenju – neodumice, problemi, najčešća pitanja….

Prijatelj Kutka za dojenje u decembru će biti Cosmetics market, koji će obezbjediti poklone za sve buduće i sadašnje mame koje se budu družile tog dana.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane porodilje koje doje bebe, kao i trudnice koje prikupljaju informacije i pripremaju se za dojenje, da se jave putem maila [email protected] i prijave dolak zbog ograničenog broja mjesta.

Kutak se nalazi u tržnom centu Mall of Montenegro, na I spratu, a u njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply