Predloži igračku – osvoji novogodišnji poklon

jelkaPortal Roditelji. me i Kidsland Crna Gora objavljuju početak nagradne igre Predloži igračku – osvoji novogodišnji poklon koji će omogućiti jednom od naših registrovanih posjetilaca da obraduje svoje mališane i obezbijedi im novogodišnji poklon.

Svi koji žele da učestvuju treba da:

  • budu registrovani korisnici portala Roditelji.me.
  • posjete neku od Kidsland radnji širom Crne Gore (spisak radnji možete pogledati ovdje );
  • u radnji pronađu igračku za koju procijene da je najbolji izbor za poklon;
  • fotografišu igračku na mjestu gdje se nalazi u prodavnici;
  • proslijede fotografiju na email adresu portala [email protected] i napišu njen naziv, cijenu, uzrast za koji je namijenjena (napisan na kutiji) i obrazlože kratko zašto je predlažu kao nabolji izbor;
  • U mailu napišu svoje ime i prezime, kontakt i grad iz kojeg su;

Fotografije se portalu Roditelji.me mogu slati do  9. decembra nakon čega će sve biti objavljene u isto vrijeme na Facebook strani portala www.facebook.com/roditeljime u posebnom albumu Predloži igračku – osvoji novogodišnji poklon. Glasanje odnosno likeovanje će trajati do 15. decembra u ponoć.

Prije objavljivanja fotografije administratori portala će provjeriti da li je pošiljalac registrovani korisnik portala, a nakon potvrđivanja objaviće odnosno dodati poslatu fotografiju. Ako nijeste registrovani korisnik portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Login with Facebook, ako ste korisnik ove društvene mreže,

Fotografija sa najvećim brojem likeova osvaja nagradu – vaučer od 50 eura u bilo kojoj od Kidsland radnji u Crnoj Gori.

Jedna osoba može dostaviti više fotografija, ali na jednog fotografiji treba da bude jedna igračka ili da bude dominantno prikazana. Svaka fotografija će biti posebno objavljena, a ispod nje ime i prezime osobe koja je proslijedila i grad iz kojeg je.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply