Za vikend dvije predstave Gradskog pozorišta

dobri zlockoGradsko pozorište iz Podgorice izvešće za vikend dvije predstave – Dobri zloćko (4+) i Ah, šta sve mora jadno dijete (4+) u Kulturno informativnom centru „Budo Tomović“ u Podgorici.

Za predstave u Podgorici portal Roditelji.me poklanja po dvije ulaznice najbržem registrovanim korisniku koji od ovog momenta proslijedi na našu email adresu [email protected] poruku sa nazvom predstave koju želi da pogleda. Ako već nijeste registrovani korisnik portala Roditelji, proceduru možete odraditi ovdje.

Dobro Zloćko je najavljen za subotu u 12 sati u Sali Dodest. Ova predstava Žanine Mirčevske, je urađena u koprodukciji Gradskog pozorišta Podgorica i Kraljevskog pozorišta  „Zetski dom“ – Cetinje.

U ovoj bajci zli čarobnjak Mrzlob laže, krade i guta kraljeve i kraljice. Na kraju otkriva da moć i prava ljubav ne idu zajedno. Predstavu je režirao Petar Pejaković, scenografiju i dizajn lutke je uradila Smiljka Šeparović, kostimografiju Jelena Đukanović, muziku Ivan Marović, za scenski pokret i koreografija je zadužena Slavka Nelević,  Stehnologiju i izradu lutke Zorana Milošaković Tasić. Izvršni producent je Ana Medigović.

U predstavi igraju Katarina Krek, Goran Slavić, Dejan Đonović, Željko Radunović, Dijana Dragojević.

jadno dijete

 

Predstava Ah, šta sve mora jadno dijete biće odigrana u nedjelju takođe u Sali Dodest, i počeće u 12 sati.

To je duhovita priča o začeću i dolasku na svijet djeteta, njegovim prvim koracima i mukama sazrijevanja i odrastanju, koja je jednako zanimljiva i poučna, kako djeci tako i roditeljima. U predstavi igraju Dijana Dragojević, Dejan Đonović, Sejfo Seferović, Ivona Čović/Katarina Krek.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply