Stariji muškarac udarao šakom i bacao na beton devetogodišnjaka

city kvart

Photo: ND Vijesti

Dječaka starog devet godina J.P. iz Podgorice u srijedu je pretukao stariji muškarac D.R. dok se sa vršnjacima igrao u dvorištu zgrade, nanoseći mu povrede glave.

Roditelji dječaka, Lidija Dedović i Ivan Pejović, ispričali su Vijestima da je njihov sin pretučen, jer se, na igralištu sudario sa kćerkom čovjeka, koji je nasrnuo na njega.

Majka dječakaje kazala da se njen sin u srijedu oko 12.30 se sa drugovima, kao i svakog dana, igrao u dvorištu zgrade City Kvarta, u blizini kafića La Chance. U tom kafiću, rekla je ona, tada je sjedio D.R. čija se kćerka igrala u blizini J.P.

Dedović je ispričala da njen sin i njegovi drugari ne poznaju djevojčicu, niti su se družili sa njom, jer je puno mlađa.

“Ona je naletjela na mog sina koji je trčao za loptom, nenamjerno su se sudarili i pala je, povrijedivši dva zuba. Otac djevojčice D.P. prišao je i užasnim udarcem u glavu oborio mog sina na betonski pod. Dječak se srećom dočekao na laktovima, ne udarivši glavom u beton, a D.P. je nastavio jako da ga udara po glavi”, ispričala je ona.

Devetogodišnjak se izvukao nasilniku i pobjegao sa drugovima, a kada su ga roditelji odveli kod ljekara konstatovane su mu povrede glave, hematomi i stres…

U prijavi koju je podnijela policiji piše da je otac djevojčice, koji je pretukao njenog sina, jače građe.

Dedović je ispričala da su inspektori podgoričke policije veoma efikasno odradili posao nakon njene prijave i da su je već juče obavjestili da će tužilaštvo podnijeti krivičnu prijavu protiv D.P.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply