Pedijatar Nina Mandić sjutra gost Roditeljskog kutka

flajer kutak1Roditelji, budući i sadašnji imaće priliku da se sjutra, u ponedjeljka, 28. oktobra druže sa pedijatrom Ninom Mandić u Savjetovalištu za roditelje, Roditeljski kutak sa kojima će moći da razgovara o razvoju njihovog novorođenčeta, zdravstvenim stanjima ali i ishrani i dojenju.

Roditeljski kutak će početi u 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kids Land na Starom Aerodromu u Podgorici, a svi zainteresovani roditelji koji žele da prisustvuju mogu da se prijave putem mail adrese [email protected]

Zainteresovani roditelji se mogu prijaviti za ovo ali i sva naredna okupljanja u Roditeljskom kutku u Donatorovim radnjama Enci menci u Delti i Kids lend na Starom aerodromu, nakon čega će biti redovno obavještavani o temama i gostima.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja  – šta je normalno i oko čega ne treba brinuti, i kako savladati male prepreke koje se tokom dojenja mogu javiti….

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Do sada su naši gosti bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin.

 

Leave a Reply