Predložite ali i učestvujte u izradi parkovskog mobilijara

mobilijarNevladina organizacija Green Home organizuje narednih dana volontersku akciju osmišljavanja ali i pravljenja parkovskog mobilijara i različitih sadržaja od već korištenog materijala na posebnim radionicama za sve zainteresovane građane.

Ideja je da svi oni u kojima spavaju umjetnici i kreativni majstori šalju ideje, javljaju idejna rješenja za parkovski mobilijar ali i učestvuju u izradi tabli, kanti, klupa, hranilica za ptice i mobilijara za djecu i sportiste što će biti završne aktivnosti akcije čišćenja i uređenja Ćemovske šume.

Iz Green home je objašnjeno da je plan je da se napravi mobilijar za trim stazu Ćemovske šume koja je već sada idealno šetaliste za pse ali i rekreativce i ljubitelje prirode i čistog vazduha.

Green home je do sada već izradio kućice za ptice (za modrovranu, sokola i za zimovalice), a u toku je izrada tabli sa zanimljivim informacijama o ovom značajnom području.

“Ipak treba nam pomoć građana, vaše ideje, preciznost, sklonost ka oslikavanju i farbanju drveta, želja da uredimo ovaj kutak prirode”, kažu iz ove nevladine organizacije.

Svi materijali koji budu korišteni u toku akcije stari su ali upotrebljivi, i neće biti posječeno ni jedno  novo drvo da bi mobilijar bio napravljen.

Prva radionica će biti organizovana u četvrtak, 24. oktobra u 14 časova u dvorištu Green home u ulici “Radosava Burića” 31.

U toku radionice biće farbane kućice za ptice i pravljene hranilice od plastične ambalaže. Sav materijal je obezbijeđen.

Za sve kojima radno vrijeme ne dozvoljava dolazak  poziv važi i nakon 16 sati.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply