Počinje Kids fest

Kids festU Podgorici će od danas do 20. oktobra biti održan 9. Dječji filmski festival u toku kojeg će u bioskopu Cineplexx, u tržnom centru Delta City, biti prikazano 14 filmskih premijera.

Veći dio ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svjetskim festivalima kinematografije za djecu, a na Kids festu naći će se u sinhronizovanoj verziji. Detaljan program pogledajte OVDJE

Kids fest je manifestacija posvećena najboljim ostvarenjima evropske i svjetske kinematografije za najmladje, čiji je cilj da obrazuje novu bioskopsku publiku i promoviše kvalitetnu zabavu za djecu.

Tokom Kids Fest-a prikazuju se najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz cijelog svijeta – Meksika, Italije, Holandije, Francuske, Njemačke, Finske, Norveške, SAD… za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Filmovi su zabavne i kreativne sadržine kroz koje se djeca edukuju o važnim temama na njima prilagođen način.

Prošlogodišnji Kids fest u bioskopu Cineplexx, posjetila su djeca i njihovi učitelji iz preko 60 škola i predškolskih ustanova.

U Cineplexxu vjeruju da će se i ove godine veliki broj škola odazvati i prisustvovati filmskim projekcijama i zabavnom programu i na taj način biti dio najveće filmske manifestacije za djecu.

Karte se mogu rezervisati na sajtu www.cineplexx.me 

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply