Večeras Dječiji sajam u Mall of Montenegru

pcelica1Nevladina organizacija Dječiji edukativni centar Pčelica organizovaće danas u šoping centru Mall of Montenegro Dječiji sajam Povodom Dječije nedjelje, na trećem spratu, od 18 do 20 sati.

Roditelji i djeca će imati priliku da prisutstvuju program u toku kojeg će se predstaviti Folklorni ansambl “Budo Tomović” , Lara Šćekić, privatna predškolska ustanova Artić Pinokio i škola stranih jezika Double L.

DEC Pčelica će orgizovati edukativnu radionicu Pametne pčelice, kreativne Drvo prijateljstva i Pozdravimo jesen, Likovnu radionica za male zujalice, i cvjetnu radionicu. Kreativnua radionicu prirema i Artić Pinokio, nakon čega će uslijediti čajanka za sve.

U toku programa će djevojčice romske i egipćanske populacije koje žive u Kampu na Koniku učestvovati u kreativnim radionicama različitih tema, kao i u kulturno-umjetničkom programu koji je organizovan u okviru Dječije nedelje.

Uzrasne grupe od 7 do12 godina obuhvaćene su programima međunarodne fondacije Romskog Obrazovnog Fonda-REF, čija misija je uspješna integracija kroz realizaciju različitih aktivnosti edukativnog karaktera namIjenjenih djeci.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply