U subotu Porodični dan u Cineplexxu

porodicni danU bioskopu Cineplexx u Podgorici u subotu će biti upriličen Porodični dan uz najnoviju sinhronizovanu, animiranu avanturu Grozan ja 2 ali i još  nekoliko animiranih filmova od 12 do 17 sati.

U subotu će na repertoaru biti i popularni sinhronizovani, filmski hitovi Avioni 3D, Štrumpfovi 2 3D i Turbo 3D, za koje će i roditelji djece, članovi Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cijenu karte od 2,90 eura.

Svjetski blokbaster Grozan ja, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku cijelog svijeta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove godine stigao je drugi dio i nastavak pozitivnog ludila koji prave Malci.

Kris Meledandri i njegov tim stvorili su potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju (bivši?) super zločinac Gru (Stiv Karel), njegove predivne djevojčice, i nepredvidivi i urnebesno smiješni Malci… i gomila novih, potpuno otkačenih likova.

Iz Cineplexxa pozvaju roditelje da rezervišu karte na vrijeme, a oni garantuju  smijeh i fenomenalnu zabavu. Svi posjetioci koji kupe kartu biće nagrađeni poklonom koji je obezbijedio Bambi!

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply