Sjutra druženje u Kutku za dojenje

kutakUdruženje Roditelji poziva sve mame koje doje svoje bebe, kao i trudnice koje prikupljaju informacije i pripremaju se za dojenje, da dođu sjura, 26. septembra od 19 sati na druženje u Kutku za dojenje.

Kutak se nalazi u tržnom centu Mall of Montenegro, na I spratu, a u njemu će se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama družiti članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

Prijatelj Kutka za dojenje u ovom mjesecu je firma Osmi red – D, doo, zastupnik švajcarskog brenda Medela, koja će obezbjediti poklone za sve mame koje se budu družile sa nama tog dana.

Namjera udruženja Roditelji je da i u narednom periodu obezbjeđuje poklone i razne povoljnosti za dojilje i posjetiteljke Kutka za i na taj način pruži podršku majkama koje namjeravaju ili već doje svoju djecu, a sve u cilju promocije dojenja u Crnoj Gori.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply