Konkurs za izbor najljepše fotografije dojenja

foti konkursU susret proslavi Nacionalne nedjelje dojenja udruženje Roditelji, u saradnji sa apotekom Angelica – Osmi red – D, pokreće foto konkurs pod nazivom Najljepši trenutak i poziva majke koje doje djecu da nam u narednih deset dana pošalju fotografije na kojima su zabilježile te predivne momente i na taj način učestvuju u ovom konkursu.

Konkurs Naljepši trenutak ima za cilj promociju dojenja i biće otvoren do 28. septembra u 23:59.

Fotografije je, do navedenog roka, neophodno poslati emailom na adresu [email protected]. U “subjectu/nazivu” email poruke obavezno napisati “Za FOTO konkurs”, a u tijelu poruke dostaviti Ime i prezime i kontakt podatke.

Sve pristigle fotografije će biti objavljene na portalu Roditelji.me gdje će svi posjetioci imati priliku da ih like-uju, odnosno izaberu opciju da im se sviđa. Vlasnica fotografije sa najviše takvih klikova osvojiće vrijedne nagrade namijenjene dojiljama – švajcarskog brenda Medela.

U nagradnom paketiću:
1. Minielektrik – pumpa za izmlazanje;
2. Medela grudnjak za dojenje;
3. Flašica 150 ml sa cuclom;
4. Krema za bradavice Purelan;
5. Kesice za sakupljanje mlijeka;
6. Jednokratni ulošci za grudnjak.

Poklon će biti uručen u toku Nacionalne nedjelje promocije dojenja koja se obilježava od 1. do 7. oktobra u Kutku za dojenje, u tržnom centru Mall of Montenegro. Kutak će tako ponovo biti mjesto okupljanja zainteresovanih roditelja za druženje i razgovor o dojenju, kao i učesnica foto konkursa, a apoteka Angelika – Osmi red – D i Medela su najavili poklone i za tu priliku, sve prisutne. Precizan termin biće naknadno saopšten.

Namjera udruženja Roditelji je da i u narednom periodu obezbjeđuje poklone i različite vrste povoljnosti za dojilje i posjetiteljke Kutka za dojenje i na taj način pruži podršku majkama koje namjeravaju ili već doje svoju djecu, a sve u cilju promocije dojenja u Crnoj Gori.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply