Sestra Dejana Zlatičanin gost Roditeljskog kutka

flajer kutak1Savjetovalište za roditelje, Roditeljski kutak nastaviće u septembru sa radom nakon avgustovske pauze, i ugostiti medicinsku sestru Dajanu Zlatičanin iz Škole za trudnice Savjetovališta za reproduktivno zdravlje Doma zdravlja Podgorica.

Omiljena među trudnicama, sestra Dajana će u ponedjelak 9. septembra sa roditeljima razgovarati o svim važnim informacijama za psiho-fizičku pripremu trudnica za porođaj.

Roditeljski kutak će početi u 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kids Land na Starom Aerodromu u Podgorici, a svi zainteresovani roditelji koji žele da prisustvuju mogu da se prijave putem mail adrese [email protected]

Prijaviti se možete i za ovo ali i sva naredna okupljanja u Roditeljskom kutku u Donatorovim radnjama Enci menci u Delti i Kids lend na Starom aerodromu, nakon čega ćete biti redovno obavještavani o temama i gostima.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja  – šta je normalno i oko čega ne treba brinuti, i kako savladati male prepreke koje se tokom dojenja mogu javiti….

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 

Leave a Reply