U toku prijavljivanje za treću crnogorsku puzijadu

PrintSunčana NUK Puzijada, popularno takmičenje beba u puzanju, biće održana u subotu, 21. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City, u okviru dječije manifestacije Dan Sunca.

Prijavljivanje za treću crnogorsku puzijadu počelo je u ponedjeljak, 2. septembra, a pravo učešća imaju bebe koje još nisu prohodale.

Roditelji ih mogu prijaviti putem facebook stranice Dan Sunca www.facebook.com/DanSunca (slanjem poruke u inbox) i slanjem prijave mailom  na adresu [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

Organizatori kažu da je interesovanje za puzijadu veće nego ikada, pa je za samo 2 dana prijavljeno čak 36 takmičara.

Broj učesnika je ograničen na 72, a takmičarske trke će biti organizovane u prijepodnevnom i poslijepodnevnom dijelu programa manifestacije.

Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra.  Svi učesnici puzijade će dobiti diplome, a pobjednici će osvojiti nagrade koje će obezbijediti NUK.

Dan Sunca je tradicionalna dječija manifestacija koja se održava već sedam godina i u toku koje mališani imaju priliku da se sjajno zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa.

Ogranizator manifestacije Dan Sunca je marketing agencija Incognito iz Podgorice.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply