Deset novih kompleta udžbenka od kompanije Vezuv

vezuvKompanija Vezuv donirala je deset novih kompleta udžbenika za osam porodica koje su se prijavile za pomoć u toku humanitarne akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više, udruženja Roditelji.

Kompleti su pripali porodicama koje nijesu na vrijeme uspjele da se prijave za pomoć u garderobi, obući i školskom priboru koji su prikupljani u toku akcije, a nedostajali su im i udžbenici.

Udžbenike su dobile porodice Krgović, Ralević, Kumburović, Račić, Skoko, Jovanović, Georgijev  i Čubraković.

Akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više, uspješno je realizovana u toku proteklog vikenda u šoping mall-u Delta City.

Oko 250 porodica i nekoliko organizacij doniralo je novu, korištenu i očuvanu garderobu, obuću, knjige i školski pribor za preko 500 djece iz porodica lošije materijalne situacije, kao i nekoliko organizacija.

Za desetak porodica u toku akcije nije obezbijeđena garderoba zbog nedovoljnih količina doniranih za taj uzrast, ali će se udruženje Roditelji potruditi narednih dana da i njima opredijeli dio donacija koje građani naknadno donose jer nijesu stigli da to urade u toku vikenda.

Dio prikupljenog je preuzeo Crveni krst Crne Gore, partner udruženju Roditelji u ovoj akciji zajedno sa mallom Delta City.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply