Za vikend bogat zabavni program u Delti

back to schoolManifestacija Back to School, kojom se proslavlja povratak u školu osnovaca i srednjoškolaca iz čitave Crne Gore, biće nastavljena za vikend u šoping molu Delta City.

U subotu će školarce čekati  bogat zabavni program, kada će, od 11 do 20 sati, moći da uživaju u času likovnog vaspitanja Zabavljamo se i zaslađujemo, času muzičkog Pjevamo karaoke, času fizičkog U zdravom tijelu zdrav duh, času stranih jezika Četiri strane svijeta, kao i času hemije Slično se u sličnom rastvara, u saradnji sa Centrom za ekotoksikološka ispitivanja.

Iz šoping mall Delta city je najavljeno da će sva djeca koja budu dio Back to School programa, biti nagrađena poklonima za početak nove školske godine.

U nedjelju, će biti organizovan program Školsko zvono, kada će Delta City predstaviti zabavno-obrazovni program čiji je cilj da kroz sportsku, muzičku, voditeljsku i modnu radionicu osnovcima poželi srećan početak školske godine, najtalentovanije obraduje nagradama, uljepša im posljednji dan raspusta i da kroz kreativne radionce otkriju svoje nepoznate talente.

Voditelj programa će biti urednik i voditelj RTV Pink Ivan Golušin, sportsku radionicu vodiće evropski šampion u skoku u vis Dragutin Topić, muzičku radionicu pop zvijezda, profesorka muzike i vođa jednog od najuspješnijih dječjih horova i škole Muzička radionica Mari Mari, modnu radionicu za najmlađe Podgoričane Kristina Bekvalac, a voditeljsku radionicu novinarka Vesna Dedić.

Podgorički osnovci će sa roditeljima tog dana moći da uživaju i u veseloj i takmičarskoj atmosferi od 11 do 13, kao i od 15 do 18 časova, ali i da uz popuste kupuju neophodno za školsku jesen i dobiju vrijedne nagrade.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply