Otvoreno novo igralište u Tološkoj šumi

igralisteNovo igralište u Tološkoj šumi, za čije je opremanje novac donirala Societe Generale banka Montenegro, otvoreno je u četvrtak veče.

Iz Banke je danas saopšteno da je kvalitetne sprave za igru postavilo  JP Zelenilo koje je i uredilo cjelokupan prostor, postavilo česmu sa pijaćom vodom i lociralo pozicije za postavljanje klupa i ostalog imobilijara u sklopu daljeg opremanja ovog rekreacionog prostora.

Vrijendnost donacije je 15 hiljada eura.

Direktorka Zelenila, Radmila Vujošević je najavila da će to preduzeće narednih dana ugraditi klupe kako bi roditelji i najmlađi sugrađani uživali u predivnom prostoru.

Tatjana Miranović iz Sekretarijata za komunalne poslove pozvala je sve subjekte koji su u mogućnosti da podrže ovakve i slične akcije i na taj način pomognu nastojanjima da građanima Hlavnog grada bude obezbijeđen što kvalitetiji, udobniji i sadržajniji život.

PR Societe Generale banke Slađana Radović je rekla da je ta banka donirala novac za nabavku dječjeg igrališta smatrajući da zelenih površina i funkcionalnih dječjih prostora u glavnom gradu nikada ne može biti dovoljno.

Igralište čine klizaljke, klackalice, i penjalice, od koji su,prema njenim riječima, pojedine sprave čak i sasvim nove za Podgoricu.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply