Otvaranje vrtića u Tivtu očekuju oko 10. septembra

vrtic tivatRekonstruisani i dograđeni centralni objekat javne predškolske ustanove Bambi iz Tivta  trebalo bi da bude otvoren oko 10. septembra, posljednja je najava koja je stigla iz opštinske Direkcije za investicije i razvoj.

Direktor Direkcije, Predrag Obradović kazao je za Radio Tivat da bi novi najmještaj i oprema trebalo da stignu danas nakon čega će odmah početi montaža. U toku su molerski i parketarski radovi.

„Intenzivno se radi radi na završnom opremanju“ kazao je on.

U čišćenju ovog objekta i njegove okoline ovih dana angažovala se i posada školskog broda Jadran.

U opštini Tivat postoji samo jedna Javna predškolska ustanova, u okviru koje djeluju tri vaspitne jedinice – u centru grada i u naseljima Lastva, na putu prema trajektu, i u mjestu “Radovići”, udaljenom oko 15 kilometara od centra.

Prvi zvanični rok za završtak rekonstrukcije i nadogradnje objekta u Tivtu, koja je počela u novembru 2010. bio je septembar 2011. potom april 2012. zatim prva polovina novembra iste godine godine, a onda i kraj tog mjeseca.

S obzirom da na objektu vrtića u centru grada rekonstrukcija i nadogradnja traje nekoliko godina, djeca iz jaslica te vaspitne jedinice privremeno su boravila u objekat u Lastvi, a starija su izmještena u baraku u neposrednoj blizini.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply