Poziv građanima da posjete opštinske organizacije Crvenog krsta

rollup manjiUdruženje roditelji poziva građane svih opština u Crnoj Gori koji imaju mogućnost da se uključe u humanitarnu akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više da posjete opštinsku organizaciju Crvenog krsta u svom gradu u toku ove sedmice od 8 do 14 sati i odnesu očuvanu garderobu, obuću i školski pribor koje žele da doniraju.

Podsjećamo da će akcija biti organizovana predstojećeg vikenda 31. avgusta i 1. septembra u Podgorici, kada će građani koji budu u Glavnom gradu biti u mogućnosti da donacije za porodice lošije materijalne situacije donesu na pult udruženja Roditelji u šoping mallu Delta City od 10 do 22 sata.

Još jednom pozivamo i porodice kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna da nam se jave u toku sedmice i ostave podatke o uzrastu i polu djece, kako bismo na dan akcije pripremili adekvatne količine i veličine doniranog. Svi zainteresovani mogu da nam se obrate putem telefona  +382 67 60 00 87 ili mailom [email protected].

Na spisku udruženja Roditelji za sada su roditelji preko 350 djece iz cijele Crne Gore. Oni će biti prioritet u raspodjeli doniranog, dok će Crveni krst preuzeti dio prikupljenih donacija i uručiti svojim korisnicima. Crveni krst je, uz šoping mall Delta City partner udruženju Roditelji u akciji Podijelimo, jer zajedno možemo više.

U relizaciji akcije članovima udruženja Roditelji pridružiće se i volonteri Volonterskog kluba Gimnazije „Slobodan Škerović“, Asocijacije za demokratski prosperitet ZID i Ekonomskog fakulteta iz Podgorice.

Cilj ove vanredne akcije je da se porodicama lošijeg materijalnog statusa makar malo olakša pripreme za polazak u vrtiće i školu obezbjeđivanjem očuvane garderobe i obuće za djecu vrtićkog i školskog uzrasta, ali i pribor i opremu za školu poput torbi, rančeva, pernica, lenjira…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply