Od ponedjeljka manifestacija Back to school

back to schoolManifestacija Back to School, kojom će biti proslavljen povratak u školu osnovaca i srednjoškolaca iz čitave Crne Gore, počinje u ponedjeljak 19. avgusta u šoping molu Delta City.

Tog dana počinje tradicionalna akcija razmjene udžbenika Kupi, prodaj, pokloni korišćeni udžbenik, koja će trajati do 30 .avgusta, svakog dana od 18 do 21 sat. Akcija se organizuje u saradnji sa Sindikatom prosvjete Crne Gore.

U subotu, 31. avgusta školarce očekuje bogat zabavni program, kada će, od 11 do 20 sati, moći da uživaju u času likovnog vaspitanja Zabavljamo se i zaslađujemo, času muzičkog Pjevamo karaoke, času fizičkog U zdravom tijelu zdrav duh, času stranih jezika Četiri strane svijeta, kao i času hemije Slično se u sličnom rastvara, u saradnji sa Centrom za ekotoksikološka ispitivanja.

Iz šoping mall Delta city je najavljeno da će sva djeca koja budu dio Back to School programa, biti nagrađena poklonima za početak nove školske godine.

U nedjelju, 1. septembra biće organizovan program Školsko zvono, kada će Delta City predstaviti zabavno-obrazovni program čiji je cilj da kroz sportsku, muzičku, voditeljsku i modnu radionicu osnovcima poželi srećan početak školske godine, najtalentovanije obraduje nagradama, uljepša im posljednji dan raspusta i da kroz kreativne radionce otkriju svoje nepoznate talente.

Voditelj programa će biti urednik i voditelj RTV Pink Ivan Golušin, sportsku radionicu vodiće evropski šampion u skoku u vis Dragutin Topić, muzičku radionicu pop zvijezda, profesorka muzike i vođa jednog od najuspješnijih dječjih horova i škole Muzička radionica Mari Mari, modnu radionicu za najmlađe Podgoričane Kristina Bekvalac, a voditeljsku radionicu novinarka Vesna Dedić.

Podgorički osnovci će sa roditeljima tog dana moći da uživaju i u veseloj i takmičarskoj atmosferi od 11 do 13, kao i od 15 do 18 časova, ali i da uz popuste kupuju neophodno za školsku jesen i dobiju vrijedne nagrade.

Leave a Reply