Neke od stvari koje nedostaju svim mamama

mama i bebaVjerovatno ne postoj imajka koja bi se odrekla najvažnije uloge u svom životu. No, zbog te uloge žene se odriču pojedinih stvari, pa svaka mama sigurno žali za nečim što je imala i prije majčinstva. Ovo su neke od stvari koje nedostaju svim majkama.

Ravan stomak

Nekada davno imali ste zavidnu liniju ili bar malo manji stomak? Višak kilograma posle porođaja nikako ne možete da skinete? Ko zna, uz malo truda, mnogo vježbe i zdrave ishrane možda ćete ostvariti svoj cilj.

Odlazak u toalet bez djeteta

Imate malo dijete? Vjerovatno ste zaboravili kako je to biti u kupatilu bez publike. Strpite se, vaš mališan neće vječno biti vaš „privjezak“.

“Mama” sto puta dnevno

“Mama, mamiceee”… i tako sto puta dnevno. Sve mame su jedva dočekale da njihovi mališani napokon kažu “mama”. Ipak, kada to izgovore bezbroj puta u jednom danu to više nije tako slatko.

Topao ručak

Svaka majka se prvo brine za svoju djecu, pa tek onda ona dolazi na red. Koliko ste puta samo sačekali da klinci završe s ručkom? Supa se hladi, a glavno jelo je već na stolu. Ipak, na vas dolazi red tek kada nahranite sve ostale.

Omiljena serija

Kada imate malu djecu, teško da ćete na miru gledati televiziju. Možda ste nekada organizovali svoje vrijeme prema omiljenim serijama, ali sada to činite kanalima namijenjenim za najmlađe. I umjesto čaše vina i grickalica, pripremate mlijeko i gledate crtaće.

Izvor: Tportal

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply