Štrumpfovi 2 od sjutra u Cineplexxu

strumpfoviNova avantura i novi junaci poluanimiranog filma Štrumpfovi 2, od sjutra će biti na repertoaru bioskopa Cineplexx u Podgorici.

Svi koji žele da pogledaju Štrumpfove u 3D tehnologiji  od sujtra to mogu uraditi od 15 sati, zatim od 17 sati, 18:00 i 19 sati i 15 minuta, dok su 2D projekcije najavljene nza 16 sati.

Ova 3D avantura sa novim junacima i sinhronizovana biće premijerno prikazana u . Pored Velikog Štrumpfa, Štrumpfete, Mrguda, Trape, Licka i ostalih plavih drugara, stižu i novi drugari Veksi i Hakus.

U subotu, 3. avgusta biće organizovana Štrumpfastična zabava za  najmlađe  od 11 do 17 sati, aiz Cineplexxa najavljuju da sve posjetioce očekuju pokloni i puno slatkiša.

U novom  filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gdje ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.

Nema mjesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svijet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvijek osjećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubijediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

POGLEDAJTE TRAILER

 

 

Leave a Reply