Štrumpfovi 2 od sjutra u Cineplexxu

strumpfoviNova avantura i novi junaci poluanimiranog filma Štrumpfovi 2, od sjutra će biti na repertoaru bioskopa Cineplexx u Podgorici.

Svi koji žele da pogledaju Štrumpfove u 3D tehnologiji  od sujtra to mogu uraditi od 15 sati, zatim od 17 sati, 18:00 i 19 sati i 15 minuta, dok su 2D projekcije najavljene nza 16 sati.

Ova 3D avantura sa novim junacima i sinhronizovana biće premijerno prikazana u . Pored Velikog Štrumpfa, Štrumpfete, Mrguda, Trape, Licka i ostalih plavih drugara, stižu i novi drugari Veksi i Hakus.

U subotu, 3. avgusta biće organizovana Štrumpfastična zabava za  najmlađe  od 11 do 17 sati, aiz Cineplexxa najavljuju da sve posjetioce očekuju pokloni i puno slatkiša.

U novom  filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gdje ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.

Nema mjesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svijet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvijek osjećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubijediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

POGLEDAJTE TRAILER

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply