Za 15 JPU 15 televizora i godišnja pretplata na dječije TV pakete

OLYMPUS DIGITAL CAMERACrnogorski Telekom pridružio se inicijativi udruženja Roditelji Zajedno jer djeca zaslužuju najbolje donirajući danas 15 televizora za 15 javnih predškolskih ustanova u Crnoj Gori i jednogodišnju pretplatu na Extra TV pakete – Start i Crtaći..

Donaciju su dobile ustanove Naša radost iz Herceg Novog, »Dragan Kovačević”iz Nikšića, „Dušo Basekić“ iz Bijelog Polja, Bambi iz Tivta, Radost iz Kotora,  „Ljubica Jovanović – Maše“ iz Budve, „Vukosava Ivanović-Mašanović” iz Bara, „Đina Vrbica“ i „Ljubica Popović“  iz Podgorice, Eko bajka iz Pljevalja, „Zagorka Ivanovic” iz Cetinja, „Radmila Nedić”iz Berana,  “Irena Radović” iz Danilovgrada, Solidarnost iz Ulcinja i Plav iz Plava.

Predstavnicima javnih predškolskih ustanova iz 14 opština danas je uručila direktorica marketinga i korporativnih komunikacija u Telekomu Varvara Lješković .

Lješković je kazala na konferenciji za novinare da vjeruje da će televizori i Extra TV paketi donijeti radost i pomoći mališanima u dodatnoj edukaciji  i zabavi. Prema njenim riječima, ova akcija još jednom pokazuje okrenutost Telekoma zajednici, kao i visok nivo društvene odgovornosti i brige za građane, ovog puta za najmlađe.

U udruženju Roditelji su ponosni i zadovoljni što je Telekom u njihovom udrženju prepoznao pravu adresu i posrednika u ovoj inicijativi.

Direktorica Udruženja Roditelji je kazala da se ta organizacija zalaže za bolje uslove u javnim predškolskim ustanovama u Crnoj Gori, a paralelno radi na animiranju kompanija koje mogu i žele da donacijama pomognu rad ovog izuzetno važnog segmenta obrazovanja u Crnoj Gori.

“Telekom je, kao kompanija koja promoviše i pokazuje korporativnu odgovornost,  ovom vrijednom donacijom postao partner javnim predškolskim ustanovama, ali i udruženju Roditelji“, rekla je Mihailović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply