Još jedna ulaznica za Avanturistički park Lovćen

avanturisticki parkPosjetioci portala Roditelji.me ponovo imaju priliku da dobiju ulaznicu za Avanturistički park Lovćen za dijete do 14 godina koja će mu omogućiti, u skladu sa uzrastom, avanturu na jednoj od dvije staže u ponudi parka na Ivanovim koritima

Najbrži registrovani korisnik portala Roditelji.me koji na email adresu [email protected] proslijedi poruku sa nazivom Avanturistički park Lovćen imaće priliku da dobije jednu besplatnu kartu.

U parku postoje dvije dječije staze. Koala staza (Žuta) ima 14 prepreka, na metar i po visine. To  je naša najlakša staza za djecu od 5 godina i uključuje prvi spust na sajli. Spajdermen Staza (Zelena) ima 15 prepreka, i visine je do tri i po metra. To je prava u Parku staza gdje počinje penjanje i duga zabava.

Avanturistički park zauzima prostor od 2 hektra na kojem je izgrađeno 7 staza, koje pružaju sportske i ekstremno adrenalinske aktivnosti. Park čini serija vazdušnih staza sa različitim izazovima, namijenjena svim uzrastima i nivoima fizičke kondicije. Posjetioci od 5 do 70 godina, mogu uživati u izazovima traje od 30 do 50 minuta. Svaka staza ima oko 15 raznih igara koje se nalaze na određenim visinama, i svaka je posebno  adaptirana  za različite uzraste.

Svaki korisnik parka dobija neophodnu opremu (pojas, kacigu, rukavice). Bezbjednost i osiguranje je maksimalno i po svim evropskim standardima, tvrde u Avanturističkom parku. Posebna, stručno obučena ekipa svakom korisniku parka objašnjava način korišćenja i primjenu svih igara.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply