Dvije karte za predstavu Pinokio (6+)

pinokioU Velikoj Sali Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“ Podgorica večeras u 19 sati biće odigrana predstava Pinokio Gradskog pozoršta (6+), u režiji Snažane Trišić.

Portal Roditelji.me podijeliće dvije karte za predstavu najbržem REGISTROVANOM KORISNIKU koji pošalje email na adresu [email protected], sa nazivom predstave.

U predstavi igraju Jelena Simić, Dejan Đonović, Katarina Krek, Julija Milačić, Ivana Mrvaljević, Pavle Ilić; Goran Slavić; Davor Dragojević; Branko Ilić; Sejfo Seferović; Ivona Čović i Dijana Dragojević.

Scenografiju je radio Darko Nedeljković, kostime Milena Đurđić, za kompozicije je bio zadužen Aleksandar Radunović Popaj, a za scenski pokret i koreografiju Slavka Nelević.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. fortress

    Odgeldala sam premijeru…
    Lijepo uradjeno, upecatljivo, sa dosta elemenata danasnjice koji su obradjeni na poseban nacin, naravno, sa porukom…
    Ali mi se nije moglo utisku oteti da je nasa publika, tako upecatljivo “spremna” za pozoriste, bila najvise odusevljena i da je dala najgromoglasniji aplauz uciteljici, odnosno I. Covic, kada se pojavila sa izuzetno istaknutim grudima… Jednako je i ispracena po zavrsetku predstave.. I taj nacin na koji se prestavila kao takva uciteljica bio je jedna od poruka, ali eto… Uzalud, izgeda…

Leave a Reply