Od 10 sati sanacija na igralištu na Zabjelu

Poster 8.jun2013Članovi udruženja Roditelji,  zaposleni u JP Zelenilo i građani nastaviće danas u 10 sati akciju Vratimo djeci igrališta! sanacijom igrališta na Zabjelu, u ulici „Radosava Burića“ – preko puta vrtića Poletarac”.

Potreban materijal za obnovu ovog igrališta obezbijedio je Smart gym centar, kao i građanin Igor Manojlović koji će pomoći i u sanaciji oštećenih djelova.

Cilj inicijative Vratimo djeci igrališta! je da se ukaže široj javnosti da igrališta pripadaju djeci i da svi zajedno moramo stati na put vandalizmu i svojoj djeci ukazati na prave vrijednosti.

U akciji učestvuju i  najmlađi sugrađani koji sa velikim zadovoljstvom i osmjehom na licu drže četkice za farbanje u rukama i ponosni su što daju svoj doprinos uljepšavanju i očuvanju svojih igrališta.

Inicijativa Vratimo djeci igrališta!  je započeta u Podgorici, ali je plan udruženja Roditelji da je proširi na što veći broj gradova u Crnoj Gori, gdje god bude postojalo interesovanje lokalnog stanovništva i predstavnika privrede.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply