Poklanjamo posljednju knjigu Minje Psihološkinje

minjaPortal Roditelji.me danas poklanja posljednju knjigu psihološkinje Radmile Stupar Đurišić – Stručnjak za dileme i probleme – Minja psihološkinja.

Najbrži REGISTROVANI KORISNIK portala Roditelji.me koji danas pošalje mail na adresu [email protected] dobiće knjigu na poklon.

Svi zainteresovani da kupe knjigu mogu je poručiti putem maila [email protected] ili na telefon 067 508 993.

Knjiga je namjenjena djeci uzrasta od 7 do 14 godina, ali i svim roditeljima koji neki put imaju vaspitne dileme.

Minja Psihiloškinja u knizi odgovara na 13 pitanja djece iz oblasti dječije psihologije – kako pobijediti tremu, šta su fobije, zašto se djeca trebaju baviti sportom zašto ne treba kasniti, ogovarati , lagati….

Cilj svakog odgovora, osim pružanja informacije, je očuvanje i osnaženje jedinstva porodice kao nukleusa društva. Minja kaže i da svaki odgovor šalje neskrivenu poruku da trebamo pričati uvijek i o svemu.

U se knjizi kroz naivna dječija pitanja i neformalni lik psihološkinje Minje obrađuju se i veoma složene psihološke teme i u formi vrjednosnih poruka se plasiraju djeci na pristupačan i jednostavan način.

Radmila Stupar Đurišić rodjena je u Novom Sadu 1979. godine. Diplomirala je na odsjeku za psihologiju 2001. godine i stekla zvanje diplomrani psiholog. Završila je stručno specijalističke obuke iz oblasti Kognitivno-bihejvioralne psihoterapije pod mentorstvom Prof. dr Jezdimira Zdravkovića.

Do ove godine imala je 14 naučno-stručnih radova. Ime Minja Psihološkinja koristi u psihološkom radu sa djecom. Nastalo je kao potreba razlikovanja u tehnikama rada sa djecom u odnosu na tehnike rada sa odraslima.

 

Comments

Leave a Reply