Od danas Svi smo jedan tim

kosarka2Društveno-korisni projekat Svi smo jedan tim televizije Vijesti i partnera počinje danas postavljanjem opreme na košarkaškim igralištima škola u Herceg Novom i Tivtu.

U 10 sati su postavljeni koševi i donirane lopte Srednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić” u Herceg Novom, a u 13 sati biće u Srednjoj mješovitoj školi Mladost u Tivtu. Ovom prilikom – djeci i mladima će biti dijeljene i brošure o zdravim stilovima života.

Projekat podrazumijeva obnavljanja košarkaških igrališta koja koriste djeca iz 29 škola širom Crne Gore.

Kako su mnoga igrališta u lošem stanju, a neka i potpuno neupotrebljiva, televizija Vijesti je odlučila da, zajedno sa partnerima, radi na njihovom uređenju kako bi pod novim koševima stasavale nove generacije vrhunskih sportista ali i djeca i mladi koji se rekreativno bave sportom i njeguju zdrave stilove života.

Akciju Svi smo jedan tim TV Vijesti realizuje u saradnji sa Erste bankom, Fondacijom Petrović Njegoš, Elektroprivredom Crne Gore, Elanom, firmama Cerovo, Neckom, Porto Montenegro i Studio moderna, Fondacijom za aktivno građanstvo (FAKT) kao i Ministarstvom prosvjete.

Oni žele da ukažu na neophodnost povezivanja i zajedničkog djelovanja za dobrobit djece i mladih, njihovog aktivnijeg i masovnijeg uključivanja u sport i njegovanje zdravih stilova života, kao i popularisanje košarke kao rekreativne ali I takmičarske discipline.

Karavan Svi smo jedan tim će u srijedu biti u Baru – 10h JU Gimnazija “Niko Rolović” / Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola I Ulcinju 13h – JU Srednja mješovita škola “Bratstvo jedinstvo”, u četvrtak u Budvi 10h JU OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša” I Kotoru 13h – u školi “Narodni heroj Savo Ilić”, dok će u petak na Cetinju biti donirana oprema za dvije škole JU Gimnazije I OŠ “Njegoš”.

Narednih sedmica se nastavlja akcija u središnjem i sjevernom dijelu Crne Gore.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply