Danas u Pripovjedaonici priče Ferdinand i Svimi

Najava 18. majFerdinand i Svimi priče su koje će djeci i njihovim roditeljima biti interaktivno interpretirane u toku druge radionice Pripovjedaonice u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović” danas od 11 sati.

Osim priča Mundra Lifa (Ferdinand) i Lion Lionija (Svimi) djeca će razgovarati sa pripovjedačima, crtati i igrati se.

Ukoliko želite da vaše dijete predškolskog uzrasta i vi učestvujte u Pripovjedaonici  prijavite nam se putem maila [email protected] ili to uradite u Narodnoj bilblioteci.

Pripovjedaonica je projekat udruženja Roditelji, čiji je cilj  razvijanje program podrške kojim će podsticati toleranciju, njegovanje različitosti i vrjednovanje prijateljstva kod djece predškolskog uzrasta.

U okviru projekta će biti organizovano ukupno 13 radionica, od kojih 4 u Biblioteci ”Radosav Ljumović” i 9 u vrtićkoj jedinici ”Jelena Ćetković”,  koji pripada sistemu javne predškolske ustanove ”Đina Vrbica”.

Kroz radionice djeca uzrasta od 4 do 6 godina imaju priliku da čuju različite priče o toleranciji, prihvatanju različitosti i prijateljstvu, koje će im ispričati, i usput se sa njima igrati i razgovarati, članovi udruženja Roditelji i volonterskih klubova Gimnazije ”Slobodan Škerović”, Ekonomskog i Filozofskog fakulteta.

Radionice prati i brošura, namijenjena roditeljima i vaspitačima.

 

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply