Patronažna sestra Senka Bulatović u Roditeljskom kutku

flajer kutak1Patronažna sestra Senka Bulatović novi je gost savjetovališta za roditelje o dojenju i njezi beba – Roditeljski kutak, u toku kojeg će danas razgovarati sa roditeljima o prvim bebinim danima kod kuće.

Roditeljski kutak će početi u 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kids Land na Starom Aerodromu.

Sve zainteresovane roditelje pozivamo da nam prijave prisustvo putem mail adrese [email protected]

Prijaviti se možete i za ovo ali i sva naredna okupljanja u Roditeljskom kutku u Donatorovim radnjama Enci menci u Delti i Kids lend na Starom aerodromu, nakon čega ćete biti redovno obavještavani o temama i gostima.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji će moći da shvate šta ih očekuje u toku dojenja, šta je normalno i oko čega ne treba brinuti, ali i kako savladati male prepreke koje se tokom dojenja mogu javiti….

Sa roditeljima će najmanje jednom mjesečno razgovarati ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply