Od utorka Otvorena vrata nakon pauze od 18 godina

SONY DSCPrva televizija od utorka 23. aprila počinje da emituje novu sezonu serije Otvorena vrata, u terminu od 21 i 15, dok će repriza biti prikazivana nedjeljom u 19 i 20.

Poslije 18 godina gledaoci će imati priliku da ponovo vide okupljnu  iskusnu glumačku ekipu koju čine Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović, Bogdan Diklić, Milan Gutović, Bojana Maljević, Sofija Jović. U novim epizodama pojaviće se i novi glumci među kojima su Anica Dobra, Gordan Kičić, Milena Pavlović, Ana Maljević, Ljubomir Bandović, Nađa Sekulić.

Epizode serije imaju istu namjeru, da pečatiraju duh novog vremena u kom nastaju, pričajući niz netipičnih priča o našim posebnim junacima, ali i o nama samima.

U novom serijalu Dragoslav je renovirao stan u kojem je živio sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umjetnički prostor, osmišljen samo za nju. Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa ćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović. Tako da se stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao…I tu počinje nastavak komedije.

Serija Otvorena vrata je počela da se snima prije dvije decenije, u vrijeme rata, u zemlji obilježenoj sankcijama, hiperinflacijom, uvođenjem i ubijanjem demokratije, navodi se u saopštenju Prve.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply