Perverznjak vreba djecu u blizini škole

druga osnovna skolaBD

Photo. ND Vijesti

Budvanska policija intenzivno traga za muškarcem, egzibicionistom, koji je juče, treći put u posljednjih deset dana nasrnuo na djecu, kada su na velikom odmoru napustili dvorište Druge osnovne škole kako bi kupili užinu u obližnjoj pekari.

Prava pometnja je nastala kada je nekoliko djevojčica, oko devet časova panično utrčalo u zbornicu, tražeći pomoć od učiteljica i nastavnika, navodeći da ih je napao muškarac koji je go trčao za njima, objavile su Vijesti.

Djevojčice, njih nekoliko drugarica koje pohađaju peti razred, ispričale su policiji da su se na velikom odmoru uputile do pekare, kada je ispred njih iskočio potpuno nag muškarac. Jurio ih je praktično do školskog dvorišta.

Nastavnici, koji su bili u zbornici, odmah su pozvali policiju, koja je uputila nekoliko patrola, ali je muškarac uspio da umakne.

Policija je cijeli dan obilazila kvart i zabranila djeci da napuštaju školsko dvorište.

Iz policije su savjetovali nastavnicima da poruče roditeljima da u narednim danima djeci prave užinu kući, kako đaci ne bi morali da, za vrijeme odmora, napuštaju školu.

Kako Vijesti saznaju, riječ je o muškarcu od oko 35 godina, plavo-riđe kose, sa bradom.

Tako ga je opisala i 14-godišnja djevojčica, koju je prije par dana presreo kod zgrade Sunca.

Prema informacijama iz policije, muškarac uvijek prema istom scenariju – prišunja se djeci, iskoči pred njih nag, a potom ih pokušava uhvatiti.

Inspektori budvanske policije sumnjaju da je riječ o momku koji radi na nekoj od građevina ili kao noćni stražar, jer obično napade izvodi tokom dana, u vrijeme najveće gužve.

Policijski inspektori su prošle sedmice, nakon napada kod zgrade Sunca, bili za petama manijaku, ali je uspio da umakne.

Egzibicionizam je i nastranost koja se sastoji u prikazivanju genitalija ili seksualnih karakteristika u socijalno neprikladnim prilikama.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply