Poofnice uskoro u web shopu portala Roditelji.me

PoofnicePortal Roditelji.me kreće uskoro sa web shopom u kojem će nuditi različite vrste proizvoda za porodicu, roditelje i djecu. Za sada želimo da vam „otkrijemo“ jedan od njih koji će vjerovatno najviše obradovati mame beba jer su one te koje najčešće brinu o njihovoj garderobi i obući.

U ponudi web shopa naći će se Poofnice – nehodajuće cipelice za bebe izrađene od prijatnih i mekanih materijala koje nam stižu iz specijalizovanog studija za izradu cipelica iz Beograda. Sigurni smo da ste do sada imali priliku i da ih vidite na netu jer su vrlo popularne.

Ubuće ćete imati priliku i da ih kupite u Crnoj Gori. Prije nego što nam stigne prva porudžbina i prije nego što i zvanično počne njihova prodaja pozivamo vas da ih pogledate i eventualno rezervišete.

Poofnice su dakle nehodajuće cipelice za bebe, jer su materijali nježni, mekani, pamučni… kako bi bili što prijatniji njihovim malenim nožicama, samim tim nijesu toliko otporni na habanje prilikom hodanja. Njihova unutrašnjost je urađena isključivo od pamuka. Tople su i mekane jer su punjene vatelinom, kako bi bile udobnije i što bolje obuhvatale bebino stopalo.
 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply