Na repertoaru ove sedmice 4 predstave

ljepotica i zvijerGradsko pozorište iz Podgorice igraće u toku ove sedmice četiri predstave u Podgorici – Pipi dugu čarapu u srijedu i Čarobni kamen u četvrtak, a za vikend Ljepoticu i zvijer i Igru sa lutkama.

Za predstave koje su najavljene za vikend portal Roditelji.me u saradnji sa Gradskim pozorištem dijeli po dvije karte, najbržem REGISTROVANOM KORISNIKU portala koji pošalje email na adresu [email protected], sa nazivom predstave koju želi da odgleda.

Na Svjetski dan pozorišta za djecu i mlade 20. marta Grad Tetar  Budva i Gradsko pozorište Podgorica izvešće u velikoj sali Kulturno- informativnog centra „Budo Tomović“ predstavu Pipi duga čarapa, u režiji Nikole Vukčevića, u 11 sati.

U sali Dodest 21. marta u 11 sati biće igrana predstava Čarobni kamen čiju je dramatizaciju i režiju radio Davor Dragojević.

Za obje predstave su karte već rasprodate.

Teatar mladih obradovaće djecu u subotu od 12 sati predstavom Ljepotica i zvijer (4+), rađenom po tekstu Igora Bojovića. Ljepotica i zvijer u kombinaciji maske, glumačke igre i sjenki, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najljepše Međ Najljepšim i Zvijerske Zvijeri. Kako je Zvijer zapravo razmaženi princ na koga je bačena kletva, to stvara niz komičnih situacija, u kojima učestvuje i dvorska luzA Skakutalo…

Za nedju je najavljena Igra s lutkama (3+), u 12 sati u sali Dodest.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply