Adriatic Marinas podržao inicijativu roditelja JPU Bambi

Bambi LastvaKompanija Adriatic Marinas finansirala je uređenje jasličnog odjeljenja dječjeg vrtića u Donjoj Lastvi na inicijativu članice Savjeta roditelja javne predškolske ustanove Bambi iz Tivta.

Investicijom vrijednom od oko 1,2 hiljade eura, zamijenjene su stare zavjese i draperije, a učionica je dobila i novi pod. U igraonicama su postavljeni tepisi, a u trpezariji je, umjesto starog itisona, postavljen topli pod od vinila, sa motivom puzli.

Roditelj Ivana Soldat obratila se kompaniji Adriatic Marinas za pomoć uz objašnjenje da je boravišni prostor vrtića bio prilično taman i monoton, kako u sobama tako i u trpezariji što je sada promjenjeno tako da je sada djeci podaren vedriji, maštovitiji prostor i uljepšan boravak u vrtiću.

LastvaPR menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić je pojasnio da su ovu inicijativu rado prihvatili, i da im je bila interesantna posebno zbog toga što nije krenula od direktora ili člana borda direktora vrtića, već od roditelja.

„Svjesni smo da je ovo tek početak, spremni smo podržati sve projekte koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života u Tivtu. Svakako da školstvo i zdravstvo imaju proiritet, ali smo u Porto Montenegru otvoreni za sve dobre inicijative“, kazao je Kalezić Radiju Tivat.

On je pozvao sve koji vjeruju da imaju dobar projekat, da se jave toj kompaniji, jer su uvijek voljni da podrže i po nekoliko dobrih inicijativa na mjesečnom nivou.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply