Danas Sunčane igrarije u Delti

Suncane igrarije Roditelji 460x260pxZimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, Sunčane igrarije održava se danas u šoping molu Delta City.

Organizator Sunčanih igrarija, marketing agencije Incognito saopštila je da će mališani moći da se okušaju u raznim sportsko-zabavnim disciplinama i, prije svega, dobro zabave. U okviru manifestacije biće održano i zimsko izdanje Sunčane Pufies Puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju.

U Puzijadi će učestvovati  72 bebe, u 12 takmičarskih grupa, a organizatori Sunčanih igrarija su pripremili  i sportska takmičenja za djecu jaslenog i vrtićkog uzrasta, kao i zabavu za školarce, u posebno za njih osmišljenim disciplinama i kvizu znanja.

“Osim Sunčane Pufies Puzijade, u prostoru ćemo imati i kreativni kutak u kojem će mališani moći da uposle prstiće i oprobaju se u raznim kreativnim igrama. Cilj nam je da djeci pokažemo da ima zabavnijih stvari od sjedjenja ispred računara i vjerujemo da ćemo uspjeti da ih okupimo u velikom broju i da ćemo svi zajedno uživati u bogatom programu“, kazala je menadžerka kreative i komunikacija u Incognitu, Danijela Knežević.

Program manifestacije Sunčane igrarije:

10:00 – 14:00 Kreativni kutak „Kids“ Time»
10:30 – 11:30 Sunčana Pufies Puzijada  – prvi dio takmičenja
12:00 – 15:00 Sportske Igrarije

17:00 – 21:00 Kreativni kutak «Zemlja Mašte»
17:30 – 18:30 Sunčana Pufies Puzijada – drugi dio takmičenja
19:00 – 20:30 Sunčane Sveznalice – interaktivno zabavni program

https://www.youtube.com/watch?v=SxZpUIl_W2M

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply