U februaru nova Puzijada, počelo prijavljivanje

Puzijada Vijesti 519x316pxZimsko izdanje Sunčane Pufies puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, biće održano 16. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City, u okviru dječije manifestacije Sunčane igrarije.

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane Pufies puzijade počelo je danas. Pravo učešća na drugoj crnogorskoj puzijadi imaju bebe koje još nisu prohodale, a roditelji/staratelji ih mogu prijaviti putem facebook stranice Dan Sunca www.facebook.com/DanSunca (slanjem poruke u inbox) i putem mail adrese: [email protected].

Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Broj učesnika je ograničen na 72, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak biće da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Svi učesnici puzijade će dobiti diplome, a pobjednici će osvojiti nagrade koje će obezbijediti kompanija „Klikovac“.

“Imajući u vidu ogromno interesovanje za prvu crnogorsku puzijadu, koja je održana u septembru, u okviru manifestacije Dan Sunca, sigurni smo da ćemo i u zimskom izdanju ovog divnog takmičenja imati priliku da se družimo sa velikim brojem malih puzolinaca. Osim Sunčane Pufies puzijade, pripremamo i takmičenja za djecu vrtićkog i predškolskog uzrasta, a i školarci će moći da se zabave učestvujući u specijalno za njih osmišljenom interaktivnom kvizu.”, kazala je menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito, Danijela Knežević.

Manifestacija Sunčane igrarije je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koja se već godinama održava u podgoričkom šoping molu Delta City u organizaciji marketing agencije Incognito, a mališani će, u toku cjelodnevnog programa, imati priliku da razgibaju mišiće u raznim sportsko-zabavnim disciplinama i, prije svega, dobro se zabave.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply