Osumnjičena nastavnica nije švercovala drogu

OS Dragisa IvanovicViše državno tužilaštvo odbacilo je kao neosnovanu krivičnu prijavu protiv nastavnice maternjeg jezika u OŠ “Dragiša Ivanović” u Podgorici Marije Fatić (32) koja je bila osumnjičena za prodaju heroina.

Nađeni heroin je, kako se ispostavio, pripadao njenom bratu Branimiru Fatiću (30) koji živi u stanu ispod njenog pa je protiv njega Tužilaštvo podiglo optužnicu, saznaju Dnevne novine.

Marija i njen brat su uhapšeni 22. novembra u Podgorici sa ukupno 150 grama heroina, od čega je 123 grama heroina spremnog za uličnu prodaju, pronađeno u Marijinom stanu na Zabjelu. Policija je protiv njih tada podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su se duže vrijeme bavili nabavkom i prodajom heroina.

Kako su osumnjičeni nakon hapšenja, a po odluci sudije za istrage, pušteni da se brane sa slobode, nastavnica je nastavila sa radom u školi sve dok se roditelji nijesu pobunili.

Uslijedila je suspenzija kada je direktor OŠ “Dragiša Ivanović” Niko Raičević izjavio da Fatić neće raditi dok od Tužilaštva ne dobiju potvrdu da se nije bavila preprodajom droge, zbog čega je i uhapšena.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply