Akademija znanja donirala igračke

Akademija znanja iz Budve i njeni zaposleni prikupili su i donirali korištene, a očuvane igračke svoje djece siromašnim porodicama koje su se obratile udruženju Roditelji.

Zahvaljujući prikupljenim igračkama zaposlenih iz Akademije znanja, ali i kompaniji Donator koja je opredijelila značajnu količinu igračaka osim za podgoričke vrtiće i za siromašne porodice, udruženje Roditelj je uručilo oko 20 paketića igračaka za djecu u nekoliko porodica.

Svi zainteresovani roditelji koji žele da doniraju igračke ali i očuvanu garderobu za porodice kojima bi takva vrsta pomoći bila izuzetno dragocjena, mogu da nam se jave kada god za to imaju mogućnost.

Veoma često udruženju Roditelji se javljaju članovi porodica, i u ovom trenutku nekoliko njih čeka da im pomognemo.  Najčešće traže garderobu, različitih uzrasta, ali najviše za djecu od 3 do 15 godina.

Udruženje planira u toku februara da ponovo organizuje akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više, u toku koje ćemo prikupljati upravo očuvanu, korištenu garderobu i igračke, kao i prošle godine.

 

 

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply