Prijavljivanje za proslavu do sjutra

Prijavljivanje za novogodišnju proslavu portala Roditelji.me i udruženje Roditelji za djecu članova ali i prijatelja udruženja i registrovanih korisnika portala trajaće do sjutra.

Novogodišnju proslavu organizujemo 23. Decembra od 11 do 13 sati u rođendaonici Žumance koja se nalazi u ulici Kralja Nikole 34 u Podgorici.

Planirano je da se djeca i roditelji zajedno igraju i druže uz pomoć člana udruženja Žarka Stanišića (Žarko Žabac) koji je profesionalni animator. Djed Mraz, glumac Davor Dragojević, će u drugom satu djeci dijeliti poklone i sa njima se družiti.

Roditelji će pripremati paketiće za djecu i mogu ih donositi i ostavljati danas i sjutra u rođendaonici Žumance od 10 do 12 i od 16 do 19 sati, i na njima je potrebno napisati ime i prezime djeteta.

Dio roditelja će se uključiti u pripremanje kolačića i slastica, a djeca će imati i sokiće na raspolaganju. Kada su roditelji u pitanju, oni će biti u obavezi da plate svoju konzumaciju pića.

Svi zainteresovani roditelji treba da ispune prijavni formular. O ostalim detaljima i eventualnim novostima biće obaviješteni putem emaila na adresu koju budu ostavili u formularu.

Prijava za novogodišnju žurku

[restrict … ]

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaš broj telefona (obavezno)

    Broj djece koju dovodite na žurku:(obavezno)

    Broj odraslih kojih će prisustvovati:(obavezno)

    [/restrict]

    SOS linija baner

    Procedure i Izazovi Samohranog…

    Comments

      • KO bude htio da razmjenjuje poklone moze da se prijavi, pa ce detlajno biti obavijesten:) Sustina je da npr ja pripremam 4 paketica jer imam toliko djece, ali ih necu pripremati za moju djecu nego za cetvoro koje izvucemo iz sesira a “pripadnu” meni:) To ce biti djeca od cetiri clana udruzenja ili registravana korisnika portala. Odredicemo budzet kojeg ce se trebati pridrzavati – npr sedam eura i za taj novac se kupe neke sitnice i stvarcice za djecu, i napise neka lijepa porukica uz pomoc svoje djece

    1. zucca31

      znaci, ako ja dodjem sa Petricom (beba mi je premala da je vodim), koji dan ranije donesem poklon za nju i, ako se odlucim za razmjenu, jos jedan u vrijednosti npr. 7e za neko dijete ciji roditelj bude takodje dio igre razmjene poklona. slatko. hocu 🙂

    2. MalaMalena

      I ja sam se prijavila. Kada ce biti izvlacenje imena iz sesira?

      I, molila bih za blize informacije kada je priprema poslastica u pitanju za taj dan?

    3. Bas mi je zao sto ne mozemo da ucestvujemo u razmjeni, jer smo prebukirani raznim zadazima. Svakako smo mislili da donesemo neke kolacice koje bi pripremali dan ranije sa drugarima sa kojima dolazimo na druzenje… javite ako je OK. Hvala!

    Leave a Reply