Mjesečna pretplata za Đuljdanu Bero

Đuljdana Bero je dobila mjesečnu pretplatu u Uniqa dječjem rekreacioniom centru Having fun, getting fit za djecu, koju smo danas dijelili u akciji Dar po dar. Ona je najbrže poslala mail na adresu portala Roditelji. Čestitamo!

***********************************************

Najbrži registrovani korisnik portala Roditelji.me koji pošalje prazan mail na adresu [email protected] od momenta objavljivanja početka akcije dobiće besplatno za jedno dijete trenigne 3 puta sedmično narednih mjesec dana .

Molimo Vas da nam šaljete emailove sa adrese koje ste koristili prilikom registracije na portal jer je akcija namijenja upravo našim registrovanim posjetiocima.

Program zdrave zabave Having fun geting fit se od ove sedmice primjenjuje u Crnoj Gori, a namijenjen je razvoju i poboljšanju psiho-fizičkih sposobnosti, motoričkih sposobnosti, koordinacije, kao i prevenciji gojaznosti i agresivnosti kod djece, ravnih tabana i razvijanje timskog duha.

Specijalno opremljen rekreativni prostor Centra se nalazi u City kvartu u Podgorici (preko puta Delta city centra). Trening sprovodei profesor fizičkog vaspitanja i fizioterapeut koje je akreditovala Thera- Band akademija.

 

Leave a Reply