Do kraja decembra nekoliko humanitarnih akcija

Međunarodni klub žena i televizija Vijesti organizuju u četvrtak 20. decembra, u 12 sati, u tržnom centru Delta city novogodišnju zabavu i dodjelu paketića učenicima Resursnog centra za djecu i omladinu.

Nihov gost biće pjevač Sergej Ćetković koji će djeci uručiti paketiće. Svi posjetioci će moći da kupe i DVD snimljen na koncertu ovog poznatog pjevača i tako pomognu dnevnom centru “Zračak nade” iz Pljevalja kojem ide sav prihod od prodatih DVD-jeva.

Prijatelji ove društveno-odgovorne akcije su i firme Bambi i “Klikovac” koji su donirali dio paketića.

Televizija Vijesti je podržala i još jednu humanitarnu akciju – kićenje jelki i sakupljanje poklona pod nazivom Podijeli radost, koju je 17. decembra pokrenula nevladina organizacija Banka hrane. Svi koji žele da uljepšaju praznike djeci iz dnevnih centara širom Crne Gore ali učenicima Zavoda za lica sa oštećenjima sluha i govora u Kotoru,  mogu da ostave poklone ispod jelki i učestvuju u njihovom kićenju u Delti, svakog dana do subote 22. decembra.

Završnica ove manifestacije biće održana 22. decembra u 12 sati, takmičenjem za najljepše okićenu jelku, i nastupom škole za muziku i balet  “Vasa Pavić ” iz Podgorice , hora Zvjezdice  i kluba Matrix.

Nezavisni dnevnik, portal i televizija Vijesti će do kraja decembra donirati i knjige iz edicija ND Vijesti.

Televizija priprema i posebno iznenađenje u novogodišnjoj noći – VIP izdanje popularne emisije Prave riječi, od koje će sav prihod biti doniran u humanitarne svrhe. Za djecu iz doma Mladost u Bijeloj pjevaće Nikola Đuričko, glumica Tamara Dragićević, Predrag Vasić, Nataša Beklavac, Milena Vučić, Bojan Marović, Ana Bebić i Saša Kovačević.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply