Sjutra Božićni bazar

Tradicionalni Božićni dobrotvorni bazar pod sloganom Humanost spaja svjetove,  biće održan sjutra u šoping-molu Delta City od 10 do 18 sati.

Novac prikupljen ove godine u toku Bazara biće iskorišten za kupovinu dijagnostičke opreme za Onkologiju, kao i opremu za reanimaciju –  Urgentnog odjeljenja Kliničkog Centra u Podgorici.

Međunarodni klub žena u Crnoj Gori je organizator ove manifestacije, u saradnji sa ambasadama, i uz svestranu pomoć lokalne i međunarodne poslovne zajednice, kao i brojnih volontera.

Na Bazaru će učestvovati oko 20 ambasada prisutnih u Crnoj Gori, a posjetioci će imati rijetku priliku da pod jednim krovom kupe proizvode iz različitih zemalja, kao i da isprobaju specijalitete raznovrsnih svjetskih kuhinja.

Cilj ove manifestacije je, da se kroz druženje i upoznavanje sa tradicijom drugih zemalja, njihovim proizvodima, suvenirima, prehrambenim proizvodima, prikupi novac za dobrotvorne svrhe.

Zahvaljujući velikodušnosti donatora, biće organizovana i lutrija sa interesantnim i vrijednim nagradama.

Božićni Bazar je postao tradicionalni godišnji događaj. Međunarodni klub žena je prošle godine uspio da sakupi blizu 30 hiljada eura, a ovim novcem su renovirana dva fizioterapeutska kabineta, kao i sala fizičkog vaspitanja u Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply