Zimski dobrotvorni vikend

Porto Montenegro u saradnji sa svojim zakupcima, organizuje u susret praznicima Zimski dobrotvorni vikend, u okviru kojeg će biti niz događaja i aktivnosti u cilju prikupljanja novca za tivatski Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama.

U petak, 7. decembra  od 18 do 20 sati biće organizovan Festival plutajućih lampiona na trgu Venecija. Svi su pozvani da naprave sopstveni lampion dobrih želja. ili kupe jedan u cvjećari Gardenija, napišu na njemu svoju prazničnu želju, upale ga i puste da pluta. Čitav prihod od prodatih lampiona ići će u dobrotvorne svrhe. Tokom događaja radnja AM/PM svim učesnicima dijeliće besplatne kafe, čajeve i kuvano vino.

U subotu, 8. decembra od 20 sati u konceptualnoj radnji Supermarket u zgradi Milena biće organizovan Dobrotvorni koktel. Zainteresovani će imati priliku da uživaju u noći dobre muzike, koktela i druženja u zabavnoj atmosferi neobičnog Supermarketa. Čitav prihod od kupljenih koktela i božićnih poklona ići će u dobrotvorne svrhe.

Nedjelja, 9.decembar rezervisana je za Help Portrait, međunarodnu humanitarnu foto-akciju koja će biti održana ispred radnje AM/PM, na trgu Venecija od 12 do 15 sati. Fotografi Miko Đuričić i Veri Veroza svim zainteresovanima napraviće profesionalne portrete, a čitav prihod od prodatih fotografija ići će u dobrotvorne svrhe. Vlado Hair Design studio biće zadužen za frizure i šminku svih fotografisanih učesnika u akciji, a radnja AM/PM učesnicima će ponuditi besplatne tople napitke.

Dobrotvornom vikendu pridružiće se i knjižara Narodna knjiga, koja će 20% od prihoda na kupovinu svih monografija i vodiča u knjižari u Porto Montenegru opredijeliti za bužet za Dnevni centar.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply