Za porodicu Knežević paket hrane

Banka hrane obezbijedila je paket osnovnih životnih namirnica za devetočlanu porodicu Knežević koja se udruženju Roditelji obratila prošle sedmice i zamolila za pomoć u hrani i polovnoj garderobi.

Porodici Kneževića, u kojoj je šest dečaka i djevojčica, danas će biti uručena hrana. Pozivamo sve roditelje posjetioce portala Roditelji.me i članove udruženja Roditelji da nam se jave ukoliko imaju garderobu o svoje djece koju su prerasli kako bismo ih povezali  sa porodicom Knežević. Možete nam poslati mail na adresu [email protected] ili pozvati na broj 067 60 00 87.

Ujedno želimo da obavijestimo naše članove kojima je potrebna pomoć u hrani da nam se jave kako bismo mogli da se obratimo Banci hrane, organizaciji koja prema pravilima ne može pojedincima uručivati pakete, ali može udruženjima i većem broju njihovih članova.

Udruženju Roditelji se u posljednjih dva mjeseca javio izvjesni broj roditelja i tražio pomoć u hrani i garderobi za djecu.

Za sada smo dobili molbu od roditelja ukupno 15 djece, osam dječaka od dvije do 19 godina i sedam djevojčica od tri do 10 godina.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply