Telenor stranica o sigurnosti na Internetu

Najmlađi i njihovi roditelji, sada se mogu informisati o projektu Telenora i Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije ‘’Osvoji Internet, surfuj pametno!’’ i putem društvenih mreža Facebook i Twitter. Pored informacija o projektu, na ovim kanalima će biti ažurirane zanimljive i korisne informacije u vezi sa zaštitom na Internetu.

Cilj FB stranice SurfujPametno je da korisnicima pruži informacije o projektu koji će u narednom periodu donijeti mnoge zanimljive aktivnosti, ali i da na jednom mjestu omogući roditeljima i djeci da se informišu o pitanjima u vezi sa sigurnom upotrebom Interneta. Slične informacije će biti objavljivane i na Twitter nalogu.

Nakon uspješno realizovane pilot faze projekta pod nazivom “Spajamo generacije” Telenor će u narednom periodu pored radionica vršnjačke edukacije raditi na širenju ideje sigurnog Interneta i putem društvenih mreža, kako bi se što većem broju osnovaca i njihovih roditelja omogućilo da steknu znanja i vještine koje će im pomoći u digitalnom svijetu. Pravila ponašanja na internetu, zaštita ličnih podataka i korišćenje chat-a i društvenih mreža teme su koje bile u fokusu dosadašnjih aktivnosti, a u tom pravcu i nastavljamo projekat i angažman na društvenim mrežama.

Detalje projekta SurfujPametno, u čijem radu će učestvovati i ambasadori sigurnog Interneta, moguće je naći na adresama:
https://www.facebook.com/SurfujPametno  i https://twitter.com/SurfujPametno.

Telenor projekat ‘’Osvoji Internet, surfuj pametno!’’ realizuje u saradnji sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije, Ministarstvom prosvjete i sporta kao i NVO Roditelji.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply