Danas Roditeljska zdrava zabavljaonica

Udruženje Roditelji organizovaće danas od 18 do 20  radionicu „Roditeljsku zdravu zabavljaonicu“ u okviru obilježavanja Svjetskog dana hrane u šoping centru Delta city.

U toku dva sata roditeljski i djeca imaće priliku da zajedno prave zdrave sendviče, biraju najukusniju jabuku, „oživljavaju“ voće i povrće,  razvrstavaju namirnice u okviru sekcija koje čine piramidu ishrane…  Član udruženja, animator Žarko Stanišić vježbaće sa djecom i roditeljima i na zabavan način promovisati fizičku aktivnost.

Manifestacija Dan hrane počinje u deset sati. U toku cijelog dana u Delta city-ju posjetiocima će biti dostupni štandovi  proizvođača organske hrane, a imaće priliku da pogledaju izložbu likovnih radova na temu zdrave hrane.

Od deset sati i 30 minuta do 14 biće organizovane kreativne radionace sa svježim voćem i povrćem, cijeđenim sokovima, sa integralnim pecivima, kao i likovna radionica„Korpa voća“, i literarna na temu zdrave ishrane, stihovi i recitacije. Planirano je održavanje kviza znanja “Zdravlje na usta ulazi! A znanje?!”

 

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply